Prospectare
Modulul ”Prospectare” reprezintă un motor de căutare avansat, bazat pe un spectru larg de filtre, care permit obținerea informației într-un format customizat, cu accent anume pe aspectele activității companiilor investigate care îl interesează pe user.
Caută ușor!
Produsul este definit de prezența a 50 de filtre întrunite în 6 categorii generale de prospectare. Acest fapt permite realizarea unei căutări avansate, axate exact pe aspecte concrete ale companiilor investigate, cum sunt: date generale, personalul, produse și servicii, date economice, publicații, date juridice. În interiorul fiecărei categorii menționate, sunt prezente filtre auxiliare, care permit realizarea unei căutări mai adînci și exacte.
Folosește esența!
Produsul oferă posibilitatea de a crea/salva liste de companii activitatea cărora se află în vizorul utilizatorului din diferite considerente, cum ar fi: stabilirea unor relații de parteneriat, furnizarea serviciilor, procurarea serviciilor, etc. Utilizatorul, de asemenea, poate exporta liste de companii, în format CSV pentru o prelucrare/utilizare ulterioară. Și nu în ultimul rînd, este preconizată posibilitatea de a vizualiza istoricul căutărilor și descărcărilor  utilizatorului/utilizatorilor profilului.
O lume a inovației!Lucrează mai rapid și economisește timp cu InformerReduce eforturile pentru analiza mediului de afaceri pînă la 20%, generînd 80% de eficiență.
Prospectare
Alerte
Monitorizare
Buletin Juridic
Curând
Mesaje
Ce posibilități oferă Informer pentru specialiștii din compania ta:
Alătură-te comunității InformerFii cu Informer cînd e vorba despre afacerea ta!