Ce este Informer? / Totul despre Informer
InformerAjutăm companiile din Republica Moldova să își crească sustenabil afacerea și să-și reducă riscurile.
Ce este Informer?
Informer reprezintă o platformă online dedicată antreprenorilor, care conține date exacte și exhaustive despre companiile din Republica Moldova, ce provin doar din surse oficiale și securizate. Utilizatorii pot căuta și obține informații prețioase care le pot ajuta în procesul de luarea unor decizii importante legate de propria afacere, pot prospecta întreaga sferă B2B a Republicii Moldova, monitoriza anumite companii, sau segmente economice. La fel platforma tinde să diminueze toate riscurile care pot afecta businessul utilizatorului, notificand utilizatorii despre deconectări de la servicii comunale, despre controale planificate de organele de stat și despre schimbările legislative ce țin de sectorul de activitate al afacerii sale.
Ce posibilități oferă Informer pentru specialiștii din compania ta:
Misiunea noastrăMisiunea noastră primară este asigurarea antreprenorilor cu un centralizator de informații despre companiile din RM, care se actualizează la zi. O platformă unde antreprenorii vor avea acces la toate informațiile care pot afecta activitatea afacerilor, de la notificări despre sistarea livrării energiei electrice pînă la concluzia juriștilor in-house asupra noutăților din legislație privind efectul lor asupra mediului de afaceri sau chiar a unor activități concrete, precum și informarea despre inițierea insolvabilității a partenerilor de afaceri. Informer vine să înlocuiască modul tradițional de a realiza anumite procese din mediul business-ului, cum sunt: căutarea informației, studierea pieței, studierea partenerilor, monitorizarea mediului de afaceri, accesul la informație, partajarea și/sau evitarea riscurilor sau situațiilor neprevăzute etc.
Echipa InformerSuntem o echipă de experți în economie, marketing, jurisprudență și industrie software. Acest fapt permite combinarea experienței și cunoștințelor pentru a oferi rezultate care îi împing pe clienții noștri înaintea concurenților. Integrând experiența noastră în procesul de management al afacerii de către clienții noștri constituie un pas considerabil spre noi performanțe în mediul business, cu practici și instrumente moderne și un folos incontestabil.
Ce avantaje oferă utilizatorului sistemul Informer?
Multifuncțional
5 instrumente analitice pentru business
Complex
Dosar complet pentru 231,916 companii din Republica Moldova
Sigur
Informație din surse oficiale, actuală la zi
Comod
4 tipuri de abonament flexibil
Modern
Sistem unic de notificări despre schimbările din mediul de afaceri
Flexibil
Grafic configurabil de notificări SMS, e-Mail, Wall
Întrebări frecvente
Descoperă InformerFii cu Informer cînd e vorba despre afacerea ta!